RELAXATIE-MINDFULNESS
Eens ‘stop’ kunnen zeggen, ‘De knop in mijn hoofd kunnen afzetten’, ‘rustiger worden’, ‘minder nerveus worden’,… we kennen en willen het allemaal. Je hebt misschien zelfs al de raad gekregen om een meditatie- of mindfulness cursus te volgen.
Meer en meer mensen maken gebruik van deze methodes om te kunnen relaxeren, beter te focussen en hun algemene prestaties te verbeteren. De media en talrijke wetenschappelijke studies hebben hun voordelen al uitvoerig beschreven en geprezen. Het is duidelijk, meditatie en mindfulness zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Hoe begin je daaraan? Welke oefeningen moet je daarvoor doen en moet je de hele tijd met je benen gekruist zitten? Is meditatie pijn lijden? Te saai, te eentonig?… Het krijgt vele vooroordelen en ten onrechte.

Meditatie en Mindfulness zijn vooral plezier en vrijheid beleven, je lichaam vertellen dat je het graag ziet en ervoor zorg draagt op een vrije en rustige manier.
Wil jij ook je dag in rust afsluiten en leren hoe je je knop kan afzetten?

Kom dan elke dinsdag om 20.30u tot 21.30u in onze lokalen te Footloose waar onze coach Michael van Natural Warrior Tribe jou leert kennis maken met gevarieerde meditatie- en relaxatietechnieken.
Tot dan!